Презентація до засідання 10.12.2022р..pptx

Презентація до засідання 

10.12.2022 Року відбулось перше засідання студентського наукового товариства патофізіологів. На початку зустрічі виступив в.о. завідувача кафедри загальної та клінічної патофізіології ім. Д.О. Альперна, професор Мирошниченко Михайло Сергійович з доповіддю щодо історії і основних напрямків наукової діяльності та досліджень, які виконувались на базі кафедри. Крім того була обговорена та затверджена кандидатура на посаду старости студентського наукового товариства кафедри загальної та клінічної патофізіології ім. Д.О. Альперна, зокрема виступив куратор наукового товариства на кафедрі асистент Кузнецова Мілена Олександрівна, яка зазначила, що ділові та особисті якості дозволяють їй рекомендувати студента 3 медичного факультету 23 групи Іванілова Данила Олександровича на дану посаду. 

скіншот

Також було запропоновано перелік тем для наукових досліджень для гуртківців, зокрема було вирішено ряд організаційних питань щодо проведення досліджень та можливості створення робочих груп для реалізації обраних тем. 

Наприкінці зустрічі виступила професор Павлова Олена Олексіївна, яка запропонувала внести корективи щодо однієї з запропонованих тем, а також  позитивно оцінила доповідь професора Мирошниченко М.С. і побажала успіху студентам-гуртківцям в виконанні наукових досліджень. Також схвальні відгуки були отримані від професора Шевченко Олександра Миколайовича, доц. Бібіченко Вікторії Олександрівни, доц. Кучерявченко Марини Олександрівни, доц. Ковальцової Марини Вікторівни, доц. Коляди Олега Миколайовича, які виразили велике бажання стати наставниками для студентів з метою сприяння в становленні молодого покоління науковців Харківського національного медичного університету.