01.02.2024 року відбулося перше в цьому навчальному році засідання студентського наукового товариства кафедри загальної та клінічної патофізіології імені Д.О. Альперна. На початку зустрічі виступив завідувач кафедри, професор Мирошниченко Михайло Сергійович з доповіддю щодо історії розвитку кафедри, підкресливши при цьому роль кожного з науковців в ії розвитку та науки в цілому, а також показав невеличкий фільм про колектив кафедри і Данила Овсійовича Альперна. 

По завершенні своєї доповіді професор Мирошниченко, передав слово куратору гуртку доценту Кузнецовій Мілені Олександрівні. Яка познайомила гуртківців з старостою Іваніловим Данилом Олександровичем (3 курс, група 3-21-035) та заступницею старости з організаційних питань Сарапуловою Сніжаною Михайлівною (4 курс, група 2м-20-13). Мілена Олександрівна, надала можливість представити науковий проект на тему: «Алергія на домашніх тварин», який було підготовлено студентами 2 медичного факультету 017 групи. Проект було продемонстровано студенткою цієї ж групи Лухіною Євгенією Андріївною.

Алергія на тваринок.mp4

По завершенню його демонстрації, слово знову взяла Мілена Олександрівна, яка оголосила перелік тем для наступних засідань та пояснила організаційні моменти роботи гуртка. 

Перелік тем для засідань гуртка.pptx

В подальшому в процесі обговорення виступили всі викладачі та аспіранти (Шевченко Владислав Олександрович) кафедри, які по-перше, подякували Михайла Сергійовича за цікаву доповідь, а також короткометражний фільм з життя кафедри та роботи Данила Овсійовича Альперна. По-друге, подякували всім учасникам засідання та побажали успіхів і плідної роботи. Також з завершальним словом від студентства виступили Данило Олександрович Іванілов та його заступниця Сніжана Михайлівна, які висловили щиру подяку всім учасникам заходу та побажали реалізації всіх наукових робіт, після чого засідання було завершено.